Villa Floda

Totalrenovering av äldre trädgård där man önskade en helhetsplan för utemiljön. Entrén fick en härlig skiffergång och en outnyttjad yta blev en härlig sittplats i skugga. Baksidan gjordes även den om helt med pergolor, trädäck, planteringar och grusgångar!
Read More

Villa Hovås

Måste man verkligen gräsmatta? Så klart inte ! Här rykte gräset och i stället skapades en formstark utemiljö med härliga sociala ytor inramade av härliga, lättskötta planteringar!
Read More

Villa Ljungskile

Ett stilrent hus kräver en stilren utemiljö! Stora sociala ytor ramas in av planteringar i stora cortenlådor vilket skapar en härlig rumlighet. Den runda gräsmattan skapar en spännade kontrast mot det i övrigt strikta formspåket.
Read More

Villa Alafors

Totalrenovering av trädgård där kunden önskade stora sociala ytor. Vacker natursten så som skiffer och granit ger trädgården en gedigen känsla. De mjuka formerna harmoniserar med det vackra huset.
Read More

Kolonistuga Slottsskogan

Ett annorlunda uppdrag där kunden önskade göra om sin kolonilott till en grönskade oas. Mjuka former binder samman lottens olika ytor och harnoniserar väl med den underbara lilla stugan. Gedigna material som gatsten och skiffer förhöjer känslan.
Read More

Villa Björnvägen

En familj med stort trädgårdsintresse ville ha hjälp med placering av växthus samt knyta ihop ytorna runtomkring till en fungerade, vacker helhet. Gångar, murar, planteringar och trappor skapades och gav trädgården ett helt nytt liv!
Read More

Villa Partille

Trädgård med stora nivåskillnader och strikta restriktioner för ändingar i tomtens topografi gjorde att vi skapade en trädgård helt anpassa efter platsen. Planteringslådor i etage skapar en vacker entré. Planteringslådor i trä binder ihop baksidans sociala ytor med den nedre gräsmattan.
Read More

Villa Kungälv

Nybyggnation där kunden önskade få hjälp med att ta fram en helhetsplan för sin nya tomt. En inbjudende entré skapades och en rundad plantering skärmar av mot själva trädgården. Trädäcket, som redan fanns, kändes omysigt och ramades in med planterinsglådor. En köksträdgård skapades på en annars outnyttjad yta och en vacker plantering anlades i blickfång från altanen.
Read More