Tjänster

Vi hjälper dig skapa din drömträdgård! Vi erbjuder allt från kreativ rådgivning till kompletta designförslag i form av detaljerade ritningar och 3D visualiseringar.

Trädgårdsrådgivning

Du håller själv i pennan och antecknar medan vi under 2 timmar arbetar oss igenom de delar av din trädgård som du önskar hjälp med.

Trädgårdsritning

Trädgårdsritnigen ger dig ett designförslag som utförligt visar din nya trädgårds former och funktioner (Tex planteringsytor, gångar, uteplatser, stödmurar, häckar, pergola och pool) baserat på just dina behov och drömmar!

3D Visualisering

3D vyer ger en oslagbar bild för hur din nya trädgård kommer upplevas. Detta är ovärderligt om du har exempelvis en trädgård med stora nivåskillnader men är ett fantastiskt verktyg.

Belysningsplan

Väl vald belysning gör stor skillnad i din trädgård! I belysningsplanen ingår både funktions- och stämningsbelysning som tillsammans skapar en harmoni och balans i din utemiljö.

Planteringsplan

Om du vill ha hjälp att komponera rabatter tar vi fram ett förslag där varje växt är omsorgsfullt utvald för att passa just din tomts förutsättningar.

Växtinköp och plantering

Vi hjälper dig gärna med att inhandla perenner, buskar och träd direkt från Sveriges ledande plantskolor.

Bevattningsplan

Spara tid och vatten med ett automatiskt bevattningssystem som är anpassat helt efter din trädgård och dess växter.

Markplan

En markplan tydliggör viktiga mått och plushöjder samt anger totala kvm-ytan av exempelvis hårdgjorda ytor eller trädäck. Du får förslag på material som är i linje med designen.

PRESENTKORT

Ge bort ett presentkort till någon du tycker om! Den perfekta presenten att ta med till inflyttningsfesten, bröllopet eller varför inte ge bort i födelsedagspresent?

Läs Mer

Redo att börja skapa din drömträdgård? Kontakta oss här!